Notícies

S’han lliurat prop d’una setantena de diplomes i distincions, medalles i felicitacions de l’Alcaldia i del Cap de la Policia Local.

Ha estat la primera Patrona d’Antonio Gómez com a cap de la Policia Local rodenca.

Aquest matí la Policia Local de Roda de Berà ha celebrat el seu patró per la festivitat dels Sants Àngels Custodis. Després d’uns anys en què la festa s’havia ubicat a les noves dependències policials, la Patrona s’ha desplaçat fins al Museu de la Ràdio Luis del Olmo, al Roc de Sant Gaietà. Autoritats, agents, comandaments, representants d’altres cossos policials amb competències al municipi, convidats, representants d’entitats, familiars i amics, fins a més de 150 persones, han omplert de gom a gom la sala d’actes del centre cívic.

L’esdeveniment s’ha iniciat a dos quarts de dotze, amb la formació de tota la plantilla al mirador del Roc de Sant Gaietà, i on l’alcalde Pere Virgili i el sotsinspector en cap de la Policia Local de Roda de Berà, Antonio Gómez, han passat revista.

Seguidament, totes i tots s’han desplaçat fins a la sala d’actes on s’ha iniciat l’acte amb el parlament d’Antonio Gómez, qui ha destacat la importància que aquesta diada té per al cos rodenc, amb la qual es reconeix públicament la tasca que els agents efectuen durant tot l’any, membres “d’una policia moderna, democràtica i de proximitat”, ha dit. També ha volgut agrair la confiança depositada en ell per l’Ajuntament, ja que aquesta ha estat la primera festa patronal d’Antonio Gómez com a sotsinspector en cap, i ha assegurat sentir-se orgullós d’estar al front d’aquest grup de persones, per la implicació que demostren i per la feina que desenvolupen cada dia vetllant per la seguretat i el benestar de tots els rodencs i rodenques.

Durant el seu discurs, Gómez ha anunciat que el proper any quatre nous agents s’incorporaran a la plantilla, que no ha deixat de créixer durant els darrers anys i ja suma una quarantena de persones. Prèviament hauran d’aprovar el curs de formació bàsica a l’Escola de Policia de Catalunya.  

Per la seva part, l’Alcalde ha reiterat les paraules de Gómez, destacant també els valors de la Policia Local de Roda de Berà “una policia moderna i molt propera, que sap per a qui treballa, per a la ciutadania”, ha dit, assegurant que continuaran dotant el cos de més recursos tant humans com materials.

A continuació s’ha iniciat el lliurament de diplomes, medalles i felicitacions, amb la presència a l’escenari de l’alcalde Pere Virgili; de Marta Cassany, directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona; de Frederic Royuela, regidor de Governació; i d’Antonio Gómez. En primer lloc s’ha lliurat un diploma als dos nous agents, Adrián Roman i Javier Moral, per haver superat el curs a l’Escola de Policia de Catalunya. Pel que fa a les medalles, el caporal Francisco Javier López, ha rebut la medalla a la dedicació pels 25 anys; i els agents Ana Belén Escarza i Alberto García, pels 15 anys de servei.

Quant a les medalles al treball, les han rebut els caporals Antonio Sánchez, Óscar Arjonilla i Daniel Sánchez; i els agents Marco Antonio Porras i Ana Belén Escarza.

Seguidament, s’han entregat les felicitacions del Cap de la Policia Local i les proposades per l’Alcalde, un total de 19; així com felicitacions en reconeixement a la tasca realitzada durant els mesos de pandèmia, a tots els components de la plantilla de la Policia Local així com a tots els membres de l’associació de voluntaris de Protecció Civil, fins a un total de 36.

Finalment, s’han lliurat els diplomes per la pràctica de tir a Óscar Arjonilla, com a primer classificat; Antonio Sánchez, com a segon; i a Sergi Bargans, tercer classificat de la formació.

El rodenc Caio Pérez també ha rebut un agraïment de part de tota la Policia, per la seva col·laboració amb l'elaboració del vídeo promocional del cos, el qual ha estat presentat aquest matí en finalitzar l'acte. 

A banda de les autoritats esmentades, l’acte ha comptat amb la presència d’Eduardo Blanch, inspector sotscap de l’ABP Tarragonès de Mossos d’Esquadra; de Lorena Climent, inspectora de la Policia Nacional; del sergent Juan Antonio Sepúlveda, de la Guàrdia Civil del Vendrell; i representants de les policies locals de Torredembarra, Creixell i Altafulla. Pel que fa als regidors i regidores del consistori hi han assistit Teresa Ferré, Manel González, Gerard Solé, Laura Moya, Juan Pedro Labrador, Gregoria Alonso, Eva Giménez i Rafael Luna. La cita també ha comptat amb l’assistència de Luis del Olmo, fill adoptiu del municipi.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.