Va ser el passat cap de setmana, dels nivells 5, 6 i 7.

El pavelló municipal de Roda de Berà va acollir el passat diumenge durant tot el dia la celebració de la Copa Catalunya, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge. Prop d’un centenar d’esportistes dels nivells 5, 6 i 7 de patinatge artístic es van donar cita a Roda de Berà, vinguts des de molts punts de Catalunya.

A la competició, els sis guanyadors del nivell 5 van ser Matilda Àlvarez (CPA Tona, benjamí), Abril Pérez, CP Parets, aleví), Dídac Sedano (CP Parets, infantil), Jana Coromines (CPA Olot, juvenil), Georgina Borràs (CP Dertusa, juvenil) i Lucía Manzaneque (CPA Esparreguera, júnior).

Al nivell del mig, el nivell 6, van acabar en primera posició Ivet hurtado (APA Malgrat, aleví), Paula Matas (CP Parets, infantil), Carla Marquez (CP Sant Quirze, cadet), Maria Morote (AE Sant Andreu, juvenil) i Laura Criado (CP Guineueta, júnior).

Quant al nivell 7, les guanyadores van ser Berta Riera (CPA Tona, aleví), Júlia Calvo (PA Maçanet, infantil), Ivet López (PA Tordera, cadet), Mireia Martínez (PA Mataró, juvenil), Juliana Mª Blanco (AE Sant Andreu, júnior) i Marta Llados (CP Premià, sènior).

Del club rodenc hi va participar Claudia Navarrete, qui va quedar en cinquena posició.

El lliurament de medalles va ser a càrrec de l’alcalde Pere Virgili; del regidor d’Esports, Gerard Solé; de la regidora de Cultura, Teresa Ferré; del regidor Juan Pedro Labrador; i de la presidenta del club de patinatge Roda de Berà, Luisa M. Soler.

En agraïment a l’Ajuntament i a l’entitat rodenca, la Federació Catalana de Patinatge va fer lliurament a l’Alcalde i a la Presidenta del club d’una placa commemorativa.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta