Notícies

La ciutadania no haurà d’anar al banc ni fer cues.

A partir de la pròxima setmana ja no caldrà anar al banc per fer els pagaments de les liquidacions i autoliquidacions generades per l’Ajuntament, les quals fins ara s’havien de realitzar amb codi de barres als caixers.

Ahir al matí l’alcalde Pere Virgili ha signat amb Alexis Gómez, director de Banca d’Institucions de CaixaBank, un conveni gràcies al qual, a partir de la setmana que ve, l’Ajuntament comptarà amb un datàfon (TPVQ) amb el qual les i els ciutadans podran liquidar fàcilment els seus rebuts amb targeta bancària, sense haver de sortir del consistori i desplaçar-se fins al banc.

Aquelles persones que desitgin, però, continuar anant al caixer ho podran fer.

Per altra banda, el conveni també inclou la possibilitat de fer el pagament per Internet, a través d’un enllaç que més endavant estarà disponible al web de l’Ajuntament.

L’objectiu és continuar apropant l’administració als contribuents, oferint-los totes les eines possibles per facilitar el pagament de les liquidacions i autoliquidacions de forma més àgil i senzilla, sense haver de fer cues.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.