Amb l’equip 220, del rodenc José Muñoz i el seu copilot Claudio Rodríguez, de León.

Un total de 303 equips, formats per dues persones, iniciaran demà la seva aventura al ral·li Panda Raid 2022. Durant una setmana, i set etapes diferents, els participants posaran a prova les seves capacitats físiques i mentals recorrent els deserts del Marroc conduint un Panda. Entre ells hi participa l’equip 220, format pel rodenc José Muñoz, com a pilot, i el lleonès Claudio Rodríguez, com a copilot, responsable d’anar donant les indicacions que hi apareixen al bookroad de la travessia.

L’Ajuntament de Roda de Berà hi participa com a patrocinador, amb la donació de material escolar que serà lliurat als infants dels centres escolars, així com molts quilos de llaminadures per repartir entre els menuts. Aquest matí l’alcalde Pere Virgili; i els regidors Manel González i Teresa Ferré, els han acomiadat davant de l’Ajuntament, tot desitjant-los molta sort en l’aventura.

El nou recorregut els portarà a creuar el Marroc de nord a sud, i d’est a oest, des del port de Nador fins arribar a la ciutat de Marràqueix.

Aquesta edició s’havia de celebrar al març de 2020, però la pandèmia va provocar la seva anul·lació i fins ara, en què el virus està més controlat, no s’havia pogut celebrar.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta