Notícies

En total són18 bancs i 18 papereres.

Durant aquests dies l’Ajuntament està instal·lant als carrers del municipi nou mobiliari urbà. Al juliol va demanar adherir-se al Programa de Mobiliari Urbà del Consell Comarcal del Tarragonès 2021-22, el qual té l’objectiu de fomentar la implantació de mobiliari urbà, com papereres i bancs, als municipis del Tarragonès de menys de 10.000 habitants, tot millorant, complementant o substituint el mobiliari existent.

L’Ajuntament, d’acord amb les bases reguladores, té assignats aquest any 18 papereres, de 60 litres de capacitat, i 18 bancs de taulons de fusta. El nou mobiliari està ubicat als carrers: Mirador de Berà, Meritxell, Joan Sebastian Bach, dos més a Antoni Gaudí, Arquitecte Martinell, dos al parc infantil del carrer Ignasi Iglesias, quatre a l’avinguda de l’Avenc, tres al carrer de les Barques i, finalment, tres conjunts més al parc infantil del carrer Lisboa.

Aquest programa està inclòs i finançat pel Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els consells comarcals per optimitzar la prestació de serveis (2020-2023).

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.