Des d’avui ja són obertes les inscripcions per a participar en la quinzena edició del FIC-CAT, que se celebrarà a Roda de Berà del 10 al 17 de juny del 2023.

La participació és oberta a totes aquelles produccions que compleixin els requisits detallats en les bases. L’obra ha d’haver estat realitzada amb posterioritat a l’1 de gener de 2022 i cada persona en pot inscriure un màxim de dues. Els treballs hauran d’estar rodats en llengua catalana, tot i que s’acceptarà l’ús parcial de qualsevol altre idioma quan estigui justificat en el context de la producció.

El concurs contempla 6 categories: llargmetratge, documental, curtmetratge, videoclip, treball de centre educatiu i Jove 48 Hores. En el cas de la modalitat Jove 48 Hores la participació s’obrirà el 31 de març de 2023.

Les inscripcions es poden fer al web del festival -de forma gratuïta- i restaran obertes fins al 27 de març de 2023. La Selecció Oficial es farà pública al web del FIC-CAT a partir del dimecres 3 de maig de 2023.

Un Jurat, format per professionals del món del cinema i l’audiovisual, serà el que determinarà els guanyadors de cada categoria. Els treballs guanyadors es donaran a conèixer durant la gala de cloenda, el 17 de juny. A més a més del trofeu FIC-CAT, el millor llargmetratge s’endurà 2.000 euros; el premi al millor documental i al millor curtmetratge, 1.250 cadascun; el millor videoclip guanyarà 300 euros; i la millor producció de centre educatiu serà premiada amb 300 euros en la categoria educació primària i 300 euros en el cas de secundària. El concurs també contempla el premi Comarques Tarragonines, dotat amb 500 euros, al qual poden optar totes les produccions -siguin de la modalitat que siguin- que hagin estat realitzades al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta