Les 12 millors imatges formaran el calendari de 2023 de l’Ajuntament. 

S’ha doblat la quantia dels premis i cada fotografia escollida rebrà 50 euros.

L’Ajuntament ha començat a preparar el seu calendari anual de 2023. I per comptar amb les millors imatges de Roda de Berà, ha posat en marxa la desena edició del Concurs de Fotografia.

Per segon any consecutiu s’ha ampliat la participació i no només hi podran concursar les persones empadronades al municipi, sinó també aquells que tinguin una segona residència a Roda de Berà.

Podran presentar fins a 12 imatges, totes elles de racons i espais de la localitat, en format JPG i disposició horitzontal. Seran excloses aquelles que incloguin imatges o retrats de persones.

Les imatges s’han de presentar abans del 25 de novembre a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital, dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I, i l’Annex II en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’anonimat de l’autoria de les obres. 

El Jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la tècnica de Comunicació, Susana Benítez; i Óscar Espigares, treballador adscrit al departament de Comunicació.

Pel que fa als premis, el consistori ha decidit doblar la quantia dels premis i cadascuna de les 12 imatges seleccionades rebrà 50 euros.  

Les i els premiats es donaran a conèixer a través de les xarxes socials de l’Ajuntament el 29 de novembre. Les fotografies escollides, però, seran un misteri fins a la publicació i distribució del calendari, a mitjans del mes de desembre.


Descarrega les bases aquí.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta