Va ser una fusió de les festes de la Castanyada i Halloween, tot i que aquesta última cada any guanya més adeptes.

Un dels plats forts va ser el Passatge del Terror, que va acollir la participació de més de 1000 persones.

El passat dilluns 31 Roda de Berà va gaudir de la festa CastaHalloween a la plaça de la Sardana. Des de fa dotze anys l’Ajuntament celebra aquesta festa que fa gaudir als infants d’allò més, disfressant-se de tot tipus de personatges terrorífics i demanant llaminadures al crit de “truco o trato”.

Així, vampirs, esquelets, ‘catrines’, zombis, i bruixes i bruixots, es van donar cita a partir de les cinc de la tarda a la plaça. En primer lloc van gaudir d’un berenar, amb la col·laboració de Pastisart i McDonald’s i del pintacares amb la Susanita Pinceles, que va aplegar moltíssima participació durant tota la festa.

Seguidament, en Marc Oriol i Maria la Castanyera els va fer ballar i cantar, entre d’altres, la cançó de la Castanyera o el rock del panellet, i fins i tot van fer de zombis al ritme de Michael Jackson.

A partir de dos quarts de set més de 500 persones van passar per les caixes terrorífiques, plenes de sorpreses fastigoses com mocs de mòmia, dits de vampir o cervell de bruixa, a canvi d’una bossa de llaminadures.

Finalment, un any més, el casal de Les Monges es va convertir en un Passatge del Terror, una cita molt esperada, sobretot pels joves majors de 12 anys, edat mínima recomanada per accedir-hi. Fins passades les onze de la nit més de 1000 persones van passar molta por, gràcies al Punt d’Informació Juvenil i a Funeral Creations.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta