Aviat també es canviaran les antigues lluminàries per unes amb tecnologia LED.

Durant aquesta setmana hem iniciat els treballs per substituir el cartell que indica l’entrada al barri de La Barquera. El cartell que hi havia fins ara era de xapa metàl·lica amb un disseny molt obsolet.

La nova senyalització serà molt més moderna. Consistirà en una base de formigó a sobre de la qual es muntarà un muret de blocs de formigó que es revestiran amb gabions de pedra de color blau en la part inferior i acer corten en la part superior, sobre el qual s’instal·larà el nou rètol.

A banda de l’arranjament de les voreres d’alguns carrers que ja es va executar al maig, encara hi ha previstes altres millores a La Barquera. Recentment s’ha licitat i adjudicat el canvi de fanals i l’Ajuntament resta a l’espera que la fàbrica tingui l’estoc necessari per començar amb la seva instal·lació, atès que el model triat està molt demandat.

D’aquesta manera, molt aviat es canviaran les antigues lluminàries per unes amb tecnologia LED, que ofereixen una millor il·luminació amb un cost de l’energia molt més reduït. Aquesta actuació, amb una partida de 100.000 euros als pressupostos de 2022, es troba dins del Pla de renovació de l’enllumenat públic de Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta