Van tornar a intercanviar-se els anells i a prometre’s amor etern, de la mateixa manera que ho van fer fa cinc dècades.

El passat dissabte a la tarda el Casino Municipal va acollir la celebració de les Noces d’Or d’una quinzena de matrimonis de Roda de Berà. L’esdeveniment, que es va iniciar a dos quarts de set de la tarda, va ser organitzat pel casal de Jubilats i Pensionistes.

Presentat per Susana Zafra, va ser un acte molt emotiu de principi a fi, amb la presència dels familiars i amics de les parelles, així com de l’alcalde Pere Virgili i de la regidora de la Gent Gran, Teresa Ferré, els qui també els van oferir unes sentides paraules i els van lliurar un diploma commemoratiu. “Ha estat un luxe poder compartir amb elles aquest sentit i merescut homenatge; quinze parelles, trenta persones als quals encara se’ls humitegen els ulls quan recorden l’instant en què es van enamorar”, va dir l’Alcalde.

Els matrimonis van anar sortint a l’escenari per recordar com es van conèixer, com es van enamorar, quin és el secret perquè l’amor encara perduri, després de cinc dècades, i van explicar algunes anècdotes també divertides. Finalment, amb la presència dels padrins, van intercanviar els anells de la mateixa manera que ho van fer el dia del seu casament i van renovar el seu amor. L’acte va finalitzar amb un sopar per a tots els i les assistents.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta