Notícies

Es durà a terme al Nadal, de forma intensiva.

Els ajuntaments de la zona TRAC, formada per Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell, conjuntament amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, han organitzat un curs intensiu de Nadal de monitoratge d’activitats de lleure, en el marc del projecte de dinamització juvenil compartit “Propera Parada...”.

El curs se celebrarà al Punt d’Informació Juvenil la Fàbrica de Roda de Berà, del 22 de desembre fins al 8 de gener, i estarà impartit per la Fundació Santa Maria de Siurana, amb una part presencial i una altra que es desenvoluparà en línia, a través de Moodle.

Està destinat als i les joves majors de 18 anys de la zona TRAC. Una part del preu està subvencionada pels ajuntaments i l’alumnat només haurà d’aportar 150 euros per tot el curs.

La preinscripció s’ha de formalitzar abans del 19 de desembre en un dels Punts d’Informació Juvenils de Roda de Berà, Torredembarra, Altafulla o Creixell.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.