S’han tractat diversos temes importants sobre l’N-340 i l’AP-7, al seu pas per Roda de Berà.

L’alcalde Pere Virgili i el regidor d’Urbanisme, Manel González, s’han reunit aquest matí amb Alberto Hernández, el cap de la Unitat de Carreteres de Tarragona del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

L’Alcalde havia demanat aquesta reunió per tractar diversos temes importants per a Roda de Berà i que esdevenen projectes que depenen de l’Estat.

Hernández els ha explicat que el projecte per a la construcció d’un pas elevat per creuar l’N-340 a La Barquera continua els seus tràmits corresponents, i tot i que de forma molt lenta segueix avançant. Mentre no arriba aquest necessari pas elevat, que tantes vegades ha reclamat l’Ajuntament, Pere Virgili ha demanat un pas de vianants, una solució que hauria de ser temporal. El Cap de Carreteres ha assegurat que tot i que la Llei no ho permet, amb motiu de l’alliberament del pas de camions per l’N-340, en alguns casos sí és possible. D’aquesta manera, es demanarà per escrit al Ministeri que implanti un pas de vianants a La Barquera - La Plana. Aquest haurà d’anar ubicat, per seguretat, a una distància prudencial de la rotonda.

Durant la reunió l’Alcalde també ha exposat la necessitat de buscar una solució a l’estat tan deteriorat de l’asfalt de l’N-340 al seu pas per Roda de Berà. Hernández els ha contestat que de moment no hi ha partida del Ministeri per reasfaltar aquest tram.   

Un altre dels temes sobre el qual Pere Virgili ha volgut efectuar una reclamació és la problemàtica generada per les bandes rugoses de l’AP-7 i les molèsties que ocasionen als veïns i veïnes. Alberto Hernández els ha contestat que s’estan efectuant les medicions acústiques en aquells punts on s’han recollit queixes veïnals, un d’ells a Roda de Berà, i que hi actuaran en conseqüència, sense aportar cap novetat al respecte.

 

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta