Més de 230 futbolistes repartits en 17 equips formen el club de futbol rodenc.

El camp de futbol municipal va acollir, aquest passat dissabte 19 de novembre, la presentació de tots els equips del Club Atlètic Roda de Berà de la temporada 2022-2023.

De la mateixa manera que el municipi de Roda de Berà està creixent, ja superant els 8.000 habitants, també augmenta la demanda esportiva per a infants i joves. Aquest fet, junt amb la bona feina del club rodenc en els últims anys, fa que comptin amb el nombre més alt de futbolistes apuntats des de la seva fundació, superant els 230.

El club rodenc manté l'oferta de la pràctica del futbol des dels 4 anys i ha conformat disset equips: un equip de babies, dos de prebenjamins, tres de benjamins, dos d’alevins, tres d’infantils (un d'ells femení), dos de cadets, dos de juvenils, i dos de sèniors, l'equip filial i el primer equip. Tots els equips estan federats a excepció dels babies que juguen partits organitzats amb altres equips del Baix Gaià.

Destaca la consolidació de l'equip infantil femení, que ja afronta la seva segona temporada. L'Ajuntament va lliurar un reconeixement al club la passada Festa Major, per promoure la formació d'aquest equip femení.

L'acte va comptar amb la presència de Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà; José Cosano i Juan Carlos Infantes, delegat i subdelegat de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona; Remei Gavaldà, presidenta del C. A. Roda de Barà; i Gerard Solé, regidor d'esports.

A continuació es va donar inici al partit del primer equip, corresponent a la jornada número 10 de lliga del subgrup 6-A de la 2a Catalana. El conjunt rodenc va imposar-se per 1 gol a 0 al Riudoms gràcies a un solitari gol de Julian Bustamante al tram final del partit. La victòria, en el que va suposar el primer partit de la segona volta, situa l'equip dirigit per Nando Cantón a la tercera posició amb 16 punts.

En finalitzar, per completar una jornada futbolística completa, va tenir lloc el partit del segon equip rodenc. El filial va sumar un punt davant el cuer, el Bonavista, en un partit que va empatar ràpidament després de rebre un gol de penal al tram inicial però que no va aconseguir fer el segon per sumar els tres punts. Després d'un inici de temporada amb 5 derrotes consecutives, el Roda B s'ha refet amb quatre jornades sense perdre i ocupa la 10a posició amb 8 punts.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta