Es va dur a terme a tots els supermercats del municipi, gràcies a la implicació dels 78 voluntaris i voluntàries de l’Ajuntament.

Durant el passat cap de setmana Roda de Berà va celebrar una nova edició del Gran Recapte d’Aliments, amb la participació de tots els supermercats de la localitat. Va ser possible gràcies a la implicació dels 78 voluntaris i voluntàries, els qui van estar presents als supermercats recollint els productes, molts d’ells fidels a la cita solidària anual. Entre ells també hi havia 16 alumnes de l’Institut Roda de Berà, molt conscienciats amb aquesta bona causa.

En total es van aconseguir recaptar 5.940 quilos d’aliments i productes bàsics per al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà, els quals seran distribuïts en els lots setmanals que des de Serveis Socials es preparen per a les famílies més vulnerables.

Col·laboracions durant tot l’any

A banda d’aquesta important campanya, el Punt de Distribució d’Aliments compta amb la col·laboració de Mercadona, Aldi i BonPreu durant tot l’any. Aquests supermercats, cada dilluns, dimecres i divendres, realitzen donacions de productes frescos, els quals s’emmagatzemen al PDA, fins al seu repartiment a les famílies, gràcies a la nova càmera frigorífica adquirida per l’Ajuntament.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta