Tot va succeir a l’avinguda Sant Jordi, davant d’un establiment de restauració.

La passada mitjanit els agents de la Policia Local van detenir dues persones, de 27 i 29 anys, veïns de Roda de Berà, com a presumptes autors d’un delicte de lesions, desordres públics, amenaces de mort, desobediència i resistència als agents de l’autoritat.

Tot va començar a les onze de la nit quan base de la Policia Local va rebre un avís d’un veí que els alertava d’un grup de joves que estaven actuant contra el mobiliari urbà, intentant trencar els vidres de la parada de l’autobús de l’avinguda Sant Jordi. Fins allà es va dirigir ràpidament una patrulla de la Policia Local i van trobar cinc joves, tres dels quals en veure els agents van sortir corrents.

Durant la identificació dels joves, dos nois més van sortir de l’interior d’un dels establiments ubicats al costat de la parada, i van començar a discutir amb els dos joves que estaven sent identificats per la Policia Local, fins arribar a l’agressió física. Els agents van intentar mediar en el conflicte, però un dels joves va rebre un cop al cap amb una ampolla de vidre, la qual li va provocar un tall. Seguidament, la patrulla va observar com els dos joves que hi havia dins del bar van treure una fusta amb claus, amb la clara intenció d’agredir els altres. Finalment, després de les ordres dels agents, es va poder evitar aquesta agressió i van aconseguir controlar la situació.

Els dos detinguts van ser traslladats a les dependències policials, primer, i es va demanar suport al SEM per atendre els ferits. Els agents de Mossos d’Esquadra hi van intervenir per realitzar el trasllat dels detinguts al centre mèdic i el seu posterior trasllat al Vendrell, a l’espera de comparèixer davant del jutge de guàrdia.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta