Es podrà participar des del 22 fins al 31 de desembre, i se sortejaran nou premis entre tots els infants i joves que aconsegueixin omplir la butlleta de participació.

La regidoria de Comerç, encapçalada per Rosana Dorantes, posa en marxa la tercera edició de la gimcana comercial de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial local i donar a conèixer l’oferta d’establiments que hi ha a Roda de Berà. El joc ha tingut una molt bona acollida en les dues passades edicions, aplegant l’any passat la participació de 65 infants i joves.

La dinàmica és la d’una gimcana, en la que hi poden participar els infants i joves dels 0 als 17 anys, dividits en tres categories diferents, des del 22 fins al 31 de desembre. Els i les participants hauran de consultar a la butlleta de participació la llista d’establiments adherits i buscar dins d’ells una de les vuit imatges nadalenques que la regidoria n’ha amagat amb el logo de “Reactiva’t”. Quan trobin un d’aquests elements hauran de demanar a l’establiment que estampi el seu segell a la butlleta, a sobre de la imatge corresponent, i de la mateixa manera amb els set restants. Els infants hauran d’anar acompanyats en tot moment per un adult. Un cop hagin aconseguit omplir la butlleta, amb vuit segells diferents, l’hauran de dipositar a la bústia de l’Hotel d’Entitats abans de l’1 de gener.

Totes les butlletes que estiguin degudament emplenades entraran en el sorteig d’increïbles regals. Per als infants de 0 a 6 anys la regidoria sortejarà una càmera de fotos, per al primer; una pissarra magnètica per al segon; i un patinet, per al tercer premiat. Pel que fa als nens i nenes de 7 a 11 anys, se sortejarà una tableta, un patinet i un joc. Els joves de 12 a 17 anys podran guanyar una tableta, el primer premi; una dessuadora, el segon; i un joc de taula, per al tercer premi.

El sorteig se celebrarà el 3 de gener, a les 12 hores, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i es podrà seguir també a través de Facebook Live de l’Ajuntament.

La butlleta de participació serà repartida entre els alumnes matriculats als diferents centres educatius de Roda de Berà, i també es podrà recollir a la consergeria de l’Ajuntament.

Els establiments participants aquest any són: Instal·lacions Silva, WooW Noves Tecnologies, Administració de Loteria de Roda de Berà, Papereria Ana, Pastisseria Mare Nostrum, Chuche’s, Ralian Sports, Forn Pastisseria Queralt, Parafarmàcia Natural, BonÀrea, JocNet – L’Eixample, Thalassa Estètic, Eva Tattoo, Casa Pairal, El Racó del Cabell, Xarcuteria La Veïna, Kimaru Design Studio, Moda Infantil Peques, Quattre Potes, Sarey Multiservicios, El Rincón del Belloto i Escair Moda.


Descarrega aquí la butlleta


Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta