Notícies

Va ser gràcies a la implicació de moltes entitats locals i dels centres escolars.

Tot Catalunya va bategar amb força ahir per recollir fons en la lluita contra les malalties cardiovasculars. El marcador final del programa de TV3 i Catalunya Ràdio va assolir la xifra de 8.034.807 euros, però fins a finals de març es poden fer donacions.

Roda de Berà, vila solidària, es va sumar un any més i durant tot el cap de setmana del 17 i 18 de desembre va celebrar diferents activitats per a recaptar fons. En total es van recollir 2.537 euros. Per assolir aquesta xifra va ser molt important la col·laboració de moltes associacions locals.

Dissabte, l’associació juvenil Roda Jove va celebrar un campionat de bitlles amb la que van recaptar 125 euros; i Second Waves va oferir una activitat amb la qual els infants es van poder iniciar en l’skate, i va reunir 55 euros. Aquesta mateixa xifra va assolir l’Esplai Ca l’Oliverar, de Les Monges Associació Cultural, amb el seu taller de manualitats infantils. Amb la venda solidària de llibres, la Biblioteca Joan Martorell Coca va recaptar 369 euros; i amb la venda de polseres i samarretes de la regidoria d’Esports, i la classe d’aeròbic, 54,80 euros. També el Pare Noel va participar-hi, i tant dissabte com diumenge els infants van poder lliurar-li la carta i fer-se fotos amb ell i el seu trineu.

Diumenge, a partir de les 10 del matí, la plaça de la Sardana va bullir d’activitat amb una Fira d’Entitats Solidària. Les Monges Associació Cultural, amb la venda de vermut i fruits secs, van recollir 397 euros. L’activitat de tir amb arc de l’associació Toxophílica, va reunir 38,45 euros. Amb la venda de postals, elaborades pels alumnes de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull, i de l’Institut Roda de Berà, l’Ajuntament va recaptar 224 euros. L’associació Luz de Luna, amb una exhibició de balls i el sorteig d’una panera, va sumar 220,75 euros; i amb l’activitat de balls en línia, l’associació de veïns del Francaset-Mas Roig, va fer una aportació de 51,65 euros.

Per altra banda, l’associació de voluntaris de Protecció Civil va organitzar una exhibició amb gossos de rescat i una demostració de reanimació amb tècniques RCP i l’ús de desfibril·lador.

Finalment, el Grup Sardanista va fer una aportació de 250 euros; la Barquera de 67,50 euros; Al-Anon, de 122,85 euros; el Club Atlètic Roda de Berà, de 106 euros; el casal de Jubilats, de 200 euros; i l’escola Salvador Espriu de 200 euros, resultat de la cantada de nadales que el centre va organitzar durant tota la setmana en diferents localitzacions del municipi amb l’alumnat de tots els cursos.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.