La Policia Local els va detenir per un intent de robatori amb força. Va ser gràcies a la col·laboració veïnal.

Agents de la Policia Local van detenir el passat dissabte a la tarda dos joves per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Una estona abans la centraleta havia rebut avís d’un veí comunicant que dos joves havien saltat la tanca, i trencat la porta i les finestres d’un habitatge del carrer Mallorca, a Berà, per accedir-hi.

Dues dotacions es van dirigir ràpidament fins allà i van trobar tot un seguit d’objectes fora de l’habitatge, preparats per emportar-se’ls. Amb la descripció que havia donat el veí, la Policia va poder localitzar prop de l’habitatge dos individus que coincidien amb aquesta. Un cop interrogats, i davant les respostes incongruents i contradictòries dels dos joves, van ser detinguts i posats a disposició judicial.

Un cop més es demostra que no només les noves tecnologies són suficients per a la detenció d’aquells ciutadans que alteren l’ordre públic i la pau social, sinó que la col·laboració veïnal és també fonamental”, assegura Antonio Gómez, cap de la Policia Local de Roda de Berà.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta