Notícies

L’Ajuntament de Roda de Berà era un dels consistoris que havia demanat al MITMA la seva retirada en la separació dels carrils per les molèsties que ocasionen els veïns i veïnes.

Segons ha informat a través d’una nota de premsa la subdelegació del Govern a Tarragona, el MITMA retirarà durant els propers dies les bandes rugoses de l’AP7 entre Vila-seca i el límit de la província de Barcelona.

Així, en un termini aproximat de 7 dies es retiraran aquests ressalts sonors de separació de carrils, tal com havien demanat en reiterades ocasions els ajuntaments dels municipis afectats, com el de Roda de Berà, degut a les queixes veïnals.

Després de les medicions acústiques efectuades pels tècnics del ministeri, i tot i estar dintre de la normativa, s’ha decidit retirar-los, per aquestes peticions.

Continuaran, com en altres trams de l’autopista, els ressalts dels vorals, una mesura de seguretat que té la funció d’alertar el conductor que està sortint-se dels límits de la carretera.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.