Notícies

La regidoria de Festes posa en marxa, per tercer any consecutiu, aquest joc perquè els infants descobreixin a través de pistes on s’amaga el Patge Reial.

El joc té una important vessant pedagògica. Aquest any les pistes estaran relacionades amb les antigues fonts d’aigua de Roda de Berà.   

Els dies 28 i 29 de desembre, d’11 a 14 hores, els infants de Roda de Berà es retrobaran amb l’emissari reial. Un any més el Patge estarà amagat en algun punt emblemàtic de Roda de Berà i les famílies l’hauran de trobar a través d’un divertit joc de pistes amb codis QR.

Aquesta activitat, la qual es va posar en marxa com una fórmula alternativa per evitar contagis durant la pandèmia de la covid-19, ha tingut tant d’èxit que ha passat a formar part del programa de Nadal de Roda de Berà. En la passada edició 249 persones van aconseguir esbrinar on s’hi amagava el Patge.

El joc començarà a la plaça de l’Ajuntament, on es farà lliurament als infants de la butlleta de participació que hauran d’anar omplint amb gomets de colors a mesura que el joc vagi avançant, fins a completar les sis pistes diferents. Després de recórrer localitzacions històriques de Roda de Berà, que enguany estaran relacionades amb les antigues fonts d’aigua, descobrint la darrera pista, arribaran al lloc on finalment els hi esperarà el Patge Reial. Allà podran lliurar-li les cartes amb els seus desitjos i fer-se una foto amb ell.

Els Reis Mags, per mar

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient tornaran a arribar a Roda de Berà per mar en el seu veler de fusta. Serà el 5 de gener, a partir de les cinc de la tarda al Port Esportiu Berà. A partir de dos quarts de set de la tarda començarà la gran cavalcada, des de la plaça Francesc Macià. Recorreran els principals carrers del nucli urbà per arribar a l’Ajuntament on, des del balcó, s’adreçaran a totes les famílies amb el seu missatge i rebran, de mans de l’alcalde Pere Virgili, la clau màgica de Roda de Berà.

Finalment, repartiran casa per casa els regals que, prèviament els seus ajudants hauran recollit els dies 4 i 5 de gener al Casino Municipal.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.