Notícies

Hi han participat 17 establiments, tots ells del nucli urbà.

La regidoria de Comerç va posar en marxa recentment la 12a edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs, amb l’objectiu d’animar els establiments perquè guarneixin els seus aparadors per Nadal, per dinamitzar el comerç local i incentivar les compres nadalenques. Fins ahir a les 12 del migdia, quan finalitzava el termini, es van inscriure un total de 17 establiments, tots ells del nucli urbà.

El Jurat s’ha reunit aquesta tarda per visitar tots els aparadors participants i puntuar-los d’acord a tres criteris: la creativitat i originalitat, l’adequació a la temàtica, i la innovació tecnològica. Ha estat format per la regidora de Comerç, Rosana Dorantes, i el regidor Albert Martín, ja que la resta de membres del Jurat, un regidor o regidora de cada grup municipal, han excusat la seva no assistència.

Així, d’acord amb les valoracions realitzades, el primer premi, un viatge de cap de setmana valorat en 150 euros, ha estat per a l’aparador de Kimaru Desing Studio; el segon, un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà valorat en 100 euros; és per a la Papereria Ana; i el tercer premi, un lot de Nadal valorat en 75 euros, per al Forn Pastisseria Queralt.

El lliurament de premis se celebrarà el proper 4 de gener, a les 19:30 hores, al Parc Nadalenc, dins del pavelló municipal.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.