Notícies

Aquesta setmana, la Policia Local de Roda de Berà ha incorporat tres nous agents a la seva plantilla, els quals començaran el proper mes de gener el curs a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

La Catalina, el Miguel Ángel i l'Aitor formen part de les quatre persones que van aprovar la convocatòria, juntament amb una agent que ja ha superat el curs. Per la seva banda, la Catalina i el Miguel Ángel estaven actualment de servei a Roda de Berà, com a interins; i l'Aitor, el qual ja havia treballat a Roda fa dos anys, estava actualment a la Policia Local de Cubelles.

Els nous agents, acompanyats pel cap de la Policia Local, Antonio Gómez, s'han reunit aquest matí amb l'alcalde Pere Virgili per signar la presa de possessió.

Actualment, la plantilla de la Policia Local rodenca està formada per 36 membres: 7 comandaments, 21 agents, 4 agents interins, 3 administratius i 1 conductor de grua.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.