Notícies

Roda de Berà donarà la benvinguda al 2023 amb una travessa i una capbussada al mar .

Després de l’èxit de participació en la primera edició, l’Ajuntament -amb la col·laboració de Fun Sports- torna a organitzar la Sant Silvestre Sprint i el Primer Bany de l’Any, esdeveniments que tindran lloc el pròxim 1 de gener a partir de les onze del matí a la platja Punta d’en Guineu de Roda de Berà.

Els més atrevits i atrevides tenen la possibilitat de participar en la Sant Silvestre Sprint, una travessa de dos-cents metres nedant. L’any passat la cursa va comptar amb gairebé quaranta nedadors i nedadores. Les persones que hi vulguin participar cal que facin la inscripció prèvia al web athleticevents.net.

A tres quarts de dotze del matí tindrà lloc el Primer Bany de l’Any. La participació és oberta a tots els valents i valentes, de qualsevol edat, que vulguin desafiar el fred i capbussar-se a la petita cala. Per reconfortar, els i les banyistes rebran un got de brou calent quan surtin de l’aigua.

Les dues-centes primeres persones inscrites a la cursa rebran de regal una tovallola i, a més a més, totes les persones que vagin disfressades rebran un obsequi sorpresa.

La inscripció a la travessa té un preu de quatre euros, i al Primer Bany, de dos euros. Tot el recaptat es destinarà al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.