Notícies

Els infants de Roda troben el Patge Reial i li lliuren les seves cartes.

Durant els dies 28 i 29 de desembre, la regidoria de Festes va posar en marxa la tercera edició del joc ‘Troba el Patge Reial!’, un divertit joc que cada any compta amb la participació de més de dos-cents infants i les seves famílies.

El Patge Reial s’havia amagat en algun indret emblemàtic de Roda de Berà, i els participants, a través de pistes amb codis QR, l’havien de trobar.

L’activitat va començar a la plaça de l’Ajuntament, on se’ls hi va lliurar la butlleta de participació, la qual havien d’anar emplenant amb gomets de colors a mesura que el joc anés avançant, fins a completar les sis pistes diferents. El joc té una important vessant pedagògica, ja que aquest any les localitzacions històriques de Roda de Berà estaven relacionades amb les antigues fonts que proveïen d’aigua el municipi. Durant el recorregut per les fonts, els infants es van trobar diverses aiguaderes que els hi mostraven els codis QR.

Després de seguir totes les pistes els nens i nenes van arribar fins a l’antic ajuntament, on antigament hi havia hagut ‘la font de la via’. L’edifici, ara convertit en l’Hotel d’Entitats, va ser l’indret on el Patge va escollir per amagar-se. Els nens i les nenes, amb tota la il·lusió i emocionats d’haver-lo trobat, li van lliurar les seves cartes i es van fer fotos amb ell.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.