Una trentena va participar també en la Sant Silvestre Sprint, de 200 metres nedant.

Tot el recaptat amb la inscripció solidària anirà destinat al Punt de Distribució d’Aliments.

Tot i el fred i un cel ennuvolat, més d’un centenar d’agosarats i agosarades de totes les edats es van donar cita ahir a la platja Punta d’en Guineu per començar l’any de la millor manera i amb plena energia, capbussant-se a l’aigua del mar, la qual estava ahir a una temperatura de 16 ºC.

L’esdeveniment, en la seva segona edició, va tornar a ser un èxit de participació i d’implicació. Es va iniciar amb la Sant Silvestre Sprint, la cursa de dos-cents metres, gràcies a la col·laboració de Fun Sports, la qual va comptar amb la participació d’una trentena de nedadors i nedadores, molts d’ells de diferents clubs de la demarcació. El primer en creuar l’arc d’arribada va ser en Joan Roca, del Club Natació Salou, amb un temps de 3’02”. Pel que fa a la primera dona, la Nora Arilla, del CN Tàrraco, va tornar a ser la més ràpida. En José Javier Montón i en Miguel Caro, ambdós del CN Tàrraco, van ser els segon i tercer classificats; i Aida Gallego, del CN Salou, i Alba Caballero, del CN Melilla, van ser les fèmines més ràpides. Enguany el premi local va ser per a Sisquet Royuela, del CN Tàrraco. L’alcalde Pere Virgili, i les regidores i regidor Teresa Ferré, Rosana Dorantes i Frederic Royuela, van lliurar els premis.

En finalitzar el lliurament de premis, el sol va aparèixer entre els núvols i es va iniciar el Primer Bany de l’Any. Tots preparats i preparades sota l’arc van córrer cap a l’aigua alhora per fer el primer capbussó de l’any. En sortir de l’aigua els esperava un got de brou per entrar en calor i una tovallola RdB t’estimo, aquest any de color vermell. Aquells i aquelles que, a més a més, hi van participar disfressats, van rebre una ampolla de cava.

La recaptació íntegra de la inscripció solidària de la cursa, de quatre euros, i del primer bany, de dos, serà destinada al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Descarrega aquí la classificació de la Sant Silvestre Sprint 2023.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta