Notícies

Creu Roja ha tornat a distribuir joguines entre els nens i nenes més vulnerables del municipi.

Creu Roja realitza cada any una tasca fonamental perquè cap infant no es llevi el dia de Reis sense trobar un regal sota l’arbre. Aquest matí la regidoria de Serveis Socials amb membres de Creu Roja Baix Penedès, l’Iván, l’Alexandra i la Tamara, han repartit lots de joguines entre tretze famílies vulnerables de Roda de Berà amb infants menors de 12 anys.

Amb la col·laboració de la treballadora i de les voluntàries del Punt de Distribució d’Aliments, Creu Roja ha distribuït aquests lots per fer feliços a 25 infants, que de no ser així potser demà no trobarien cap regal sota l’arbre de Nadal. Els lots estan preparats a consciència, amb les joguines més idònies d’acord a les característiques de cada infant, segons la seva edat. Totes són noves, no sexistes, no bèl·liques i fomenten el joc en família.

Aquest any, en la 30a edició de la Campanya #ElsSeusDretsEnJoc, Creu Roja Catalunya arribarà a més de 23.000 infants d’uns 400 municipis de Catalunya, entre ells Roda de Berà.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.