Ses Majestats van repartir tones d’il·lusió, somriures i caramels.

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar la tarda del 5 de gener, com ja és tradició a Roda de Berà, a sobre d’un veler de fusta. Passades les cinc de la tarda atracaven el seu vaixell al Port Esportiu Berà on els esperaven centenars d’infants amb les seves famílies, per donar-los-hi la benvinguda i fer-se fotos amb ells als seus trons.

La gran cavalcada es va iniciar a partir de dos quarts de set de la tarda, des de la plaça Francesc Macià. Els principals carrers del nucli urbà es van omplir de nou per tal de rebre i saludar a Ses Majestats i recollir els caramels que des de les seves carrosses van repartir. Obrint el seguici reial anava un impressionant grup de motos i quads, de FullMoto; i els carters, carregats amb totes les cartes dels infants de Roda de Berà; seguits per la nova carrossa dels regals. Darrere d’ella, la xaranga Urban Marching Band i les guarnides carrosses dels Reis d’Orient.

La cavalcada va recórrer l’avinguda Sant Jordi, la plaça Catalunya, els carrers Generalitat i Nou, fins a la plaça dels Pins i el carrer Joan Carles I, on, a la plaça de l’Ajuntament, els Reis van baixar de les seves carrosses.
A la casa de la vila els estava esperant l’alcalde Pere Virgili, acompanyat per la regidora de Festes, Teresa Ferré, i per membres de l’equip de Govern i alguns regidors i regidores de l’oposició. Des del balcó van oferir un missatge adreçat a les nenes i els nens, assegurant que durant aquella nit visitarien totes les llars del poble, i van recollir, de mans de l’Alcalde, la clau màgica que obre totes les portes de Roda de Berà.
Després de fer-se fotos amb tots els infants, i també amb molts adults, que s’hi van acostar, van tornar a pujar a les carrosses per donar inici a una nit de feina molt intensa.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta