Es va celebrar al Pavelló Municipal durant les vacances de Nadal.

Després de dos anys de pandèmia, les regidories d’Infància i de Joventut van poder tornar a engegar la reeixida oferta d’esbarjo que ofereix l’Ajuntament per als infants i els joves de Roda de Berà durant les vacances nadalenques. Un total de 1539 infants, acompanyats per les seves famílies, i joves es van donar cita al Pavelló Municipal.

El Parc Nadalenc, en la seva 26a edició, adreçat a nenes i a nens fins als 12 anys, va obrir del 27 al 30 de desembre, i del 2 al 4 de gener, de 16 a 20h. Un total de 1271 infants van gaudir totes les tardes amb pintacares, jocs d’esports, tir amb arc, inflables, ludoteca i manualitats. L’últim dia, a més a més, es va celebrar una festa infantil amb l’animació d’en Marc Oriol, i berenar per a tothom.

Pel que fa als joves, la 20a edició de l’Espai Juvenil estava dedicada a elles i a ells. 268 joves van gaudir de l’oferta d’activitats, amb esports, tenis taula, videojocs o inflables, que va posar en marxa el PIJ les nits del 27 al 30 de desembre i del 2 i 3 de gener.

Jornada solidària

Un any més, el primer dia del Parc Nadalenc i de l’Espai Juvenil es va convertir en una jornada solidària. Tots els infants i joves que el 27 de desembre van portar algun tipus de material escolar van poder accedir de manera gratuïta al pavelló.
Aquest material serà distribuït entre els nens i nenes de les famílies vulnerables de Roda de Berà, usuàries de Serveis Socials.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta