Notícies

Es va celebrar al Pavelló Municipal durant les vacances de Nadal.

Després de dos anys de pandèmia, les regidories d’Infància i de Joventut van poder tornar a engegar la reeixida oferta d’esbarjo que ofereix l’Ajuntament per als infants i els joves de Roda de Berà durant les vacances nadalenques. Un total de 1539 infants, acompanyats per les seves famílies, i joves es van donar cita al Pavelló Municipal.

El Parc Nadalenc, en la seva 26a edició, adreçat a nenes i a nens fins als 12 anys, va obrir del 27 al 30 de desembre, i del 2 al 4 de gener, de 16 a 20h. Un total de 1271 infants van gaudir totes les tardes amb pintacares, jocs d’esports, tir amb arc, inflables, ludoteca i manualitats. L’últim dia, a més a més, es va celebrar una festa infantil amb l’animació d’en Marc Oriol, i berenar per a tothom.

Pel que fa als joves, la 20a edició de l’Espai Juvenil estava dedicada a elles i a ells. 268 joves van gaudir de l’oferta d’activitats, amb esports, tenis taula, videojocs o inflables, que va posar en marxa el PIJ les nits del 27 al 30 de desembre i del 2 i 3 de gener.

Jornada solidària

Un any més, el primer dia del Parc Nadalenc i de l’Espai Juvenil es va convertir en una jornada solidària. Tots els infants i joves que el 27 de desembre van portar algun tipus de material escolar van poder accedir de manera gratuïta al pavelló.
Aquest material serà distribuït entre els nens i nenes de les famílies vulnerables de Roda de Berà, usuàries de Serveis Socials.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.