Les persones interessades podran presentar candidatura fins al 14 de febrer.

Roda de Berà inicia el procediment per escollir la persona que serà Jutge o Jutgessa de Pau durant els propers quatre anys. L’actual Jutgessa, Núria Mercadé, va ser nomenada el 26 de febrer de 2018 pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. En complir-se ara el termini de quatre anys, l’Ajuntament ha posat en marxa el procés per escollir aquesta important figura.

Les persones interessades, i que reuneixin les condicions legals, hauran de presentar la seva candidatura a l’Ajuntament abans del 14 de febrer amb una instància. Aquesta haurà d’anar acompanyada pel currículum vitae i la declaració jurada de compliment dels requisits previstos al Reglament de Jutges de Pau i a la Llei Orgànica del Poder Judicial per a poder exercir el seu càrrec. Serà el Ple de l’Ajuntament l’òrgan que triï el nou Jutge o Jutgessa de Pau, a partir de les candidatures presentades.

Podrà ser nomenada Jutgessa o Jutge de Pau qui, encara que no sigui Llicenciat en Dret, tingui la nacionalitat espanyola, sigui major d’edat, no estigui impedit física o psíquicament per a la funció judicial, no hagi estat condemnat per delicte dolós i estigui en ple exercici dels seus drets civils.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta