canlenfrdeitrues

Notícies

Es va reunir ahir al migdia amb en Pemi Fortuny.

Josep M. Fortuny, o en Pemi Fortuny, és conegut arreu del país per haver estat durant vint anys el cantant de Lax’n’Busto. És també, però, el fill del que fou un dels promotors del Roc de Sant Gaietà, Josep M. Fortuny.

L’alcalde Pere Virgili es va reunir ahir amb ell per iniciar converses per a un proper conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la família Fortuny per a la cessió d’una sèrie d’aquarel·les que pertanyien al seu pare.

Les obres pictòriques van ser encarregades a principis de la dècada dels 60, en els mesos previs i durant la construcció d’aquesta emblemàtica urbanització rodenca, a l’artista Gustavo Valera, qui a través del seu pinzell va mostrar a Fortuny i a Gaietà Bori Tallada com serien, després de construir, els edificis més significatius del Roc de Sant Gaietà.

Les catorze aquarel·les van acompanyades de fotografies actuals preses des de les mateixes perspectives. Després de la signatura, l’Ajuntament prepararà una exposició que visitarà diverses ubicacions de Roda de Berà perquè tothom pugui gaudir d’aquestes obres que mostren el passat i el present d’aquesta joia arquitectònica.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.