canlenfrdeitrues

Notícies

Poden fer consultes puntuals, propostes, respondre dubtes o bé concertar una cita amb el tècnic de Joventut.

La iniciativa va en coherència amb un dels objectius principals de l'àrea, apropar l'administració local al jovent.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament, conscients que la millor forma d’arribar als joves avui en dia és mitjançant eines de comunicació 2.0, va decidir recentment posar a disposició del jovent una línia de Whatsapp, la plataforma de missatgeria instantània de moda. Mitjançant el número 607 273 984, els nois i noies de Roda de Berà poden fer propostes, consultes ràpides, informar-se sobre els serveis que ofereix el PIJ, respondre dubtes o bé concertar una cita amb el tècnic de Joventut. Aquesta eina és actualment la millor aliada per apropar-se de forma més directa als joves, els qui també utilitzen el Facebook i el perfil a Instagram del Punt d’Informació Juvenil. A més a més, la iniciativa respon a un dels objectius de l’àrea, apropar l’Ajuntament als joves, arribant als nois i noies del municipi d’una manera més àgil per donar resposta a les seves necessitats.

Manel González, regidor de Joventut, ha animat als joves que ho desitgin a enviar un missatge de Whatsapp “per ser agregats a una llista de difusió i estar assabentats de totes les novetats i futurs esdeveniments que organitzem des del servei, i de totes les notícies que siguin d’interès”, ha assegurat. “Volem potenciar d’aquesta forma la comunicació amb els joves, que sàpiguen que disposen d’aquest canal davant qualsevol problema o dubte que hi pugui sorgir”.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.