Notícies

L’alcalde Pere Virgili ha rebut resposta de la Unitat de Carreteres a Tarragona a la petició efectuada per l’Ajuntament d’habilitar dos passos de vianants a la carretera N-340, un a l’altura de La Barquera i un altre davant del Leroy Merlín.

A la missiva, el cap de la Unitat, Alberto Hernández, assegura que, després d’estudiar i analitzar les característiques de la zona, proposa la ubicació “d’un possible pas de vianants” amb semàfor en el punt de la carretera 1181+700 entre els termes de Roda de Berà i Creixell.

El segon pas de vianants “no pot ser autoritzat per suposar un greu perill de seguretat viària, tant per als usuaris de la via, com per als vianants”, diu la carta.

Per continuar-hi, l’Ajuntament ha d’encarregar un projecte, finançat per les arques municipals, el qual haurà de ser autoritzat primer pel MITMA. Segons la Unitat de Carreteres a Tarragona també el cost dels semàfors i de l’habilitació del pas hauran de ser sufragats pel consistori.

Els tècnics municipals efectuaran una valoració aproximada del cost i, segons l’Alcalde, “continuarem amb les negociacions perquè el titular de la carretera, el Ministeri, es faci càrrec de les despeses derivades d’aquest pas, i perquè la seva ubicació no s’allunyi tant del passeig de la TV-2041. És una qüestió de seguretat viària i el Ministeri ha d’oferir-nos solucions”, assegura Pere Virgili.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.