S’escolliran dos dissenys guanyadors perquè siguin les imatges de la programació dels actes commemoratius del 8M a Roda de Berà.

Hi poden participar els i les joves d’entre 12 i 30 anys.

La regidoria de la Dona i Igualtat, encapçalada per Rosana Dorantes, ha convocat la tercera edició del Concurs de dibuix de cartells del Dia Internacional de la Dona. Després de l’èxit assolit en les darreres edicions, l’Ajuntament vol tornar a implicar el jovent en la commemoració del Dia Internacional de la Dona a Roda de Berà i fer-los partícips en l’elaboració del cartell del 8M.

El concurs està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys, els qui hauran d’elaborar un dibuix fet a mà relacionat amb la temàtica del 8M i que inclogui les frases “Dia Internacional de la Dona”, “8 de març” i “Roda de Berà”. De nou es demanarà la col·laboració de l’Institut Roda de Berà, concretament dels docents de l’assignatura de plàstica.

El Jurat, format per la regidora de la Dona i Igualtat, dues tècniques municipals de les àrees de Comunicació i Joventut, i una representant de l’Institut, escolliran dos dissenys guanyadors que rebran un premi de 50 euros i una novel·la relacionada amb la temàtica del 8 de març.

Els dibuixos participants hauran d’estar relacionats amb la reivindicació dels drets i les oportunitats de les dones i es valorarà que condueixin a la reflexió activa sobre la necessitat d’eliminar les actituds discriminatòries cap a les dones per a progressar cap a una societat no sexista i inclusiva.

Els dissenys es podran presentar fins al 21 de febrer, al Punt d’Informació Juvenil, dins d’un sobre tancat tal com es detalla a les bases de la convocatòria.

El nom de les dues persones guanyadores es farà públic el 24 de febrer a través del web i de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Descarrega aquí les bases

Un dels dissenys guanyadors de la passada edició del concurs.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta