Tornarà a promocionar-se en fires estatals i internacionals amb la marca La Costa del Baix Gaià, conjuntament amb Creixell, Torredembarra, Altafulla i Tarragona, però sota el paraigua de la Diputació de Tarragona.  

Sumar esforços i estratègies per traslladar als turistes la diversitat i riquesa de la Costa Daurada i propiciar que la visitin. Aquest és l’objectiu essencial del conveni Córner per a la participació conjunta i coordinada al programa de fires i a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Enguany, l’han signat 28 ens locals i associacions empresarials, entre ells Roda de Berà.

El conveni, que enguany arriba a la 19a edició, permetrà que els participants tinguin presència en fires nacionals i internacionals i en una campanya de comunicació conjunta, tot plegat sota el paraigua de la Diputació de Tarragona.

L’Ajuntament de Roda de Berà, després d’un any sense formar-hi part, ha decidit tornar a sumar-se ja que el Córner és ara més flexible i s’adapta a les necessitats dels participants. Ara fa un any Roda de Berà, Creixell, Torredembarra i Altafulla no van voler continuar esdevenint únicament “un petit córner” en les fires en les quals hi participaven amb la Diputació de Tarragona. Els quatre municipis van decidir unir-se i crear la marca La Costa del Baix Gaià, dins de la Costa Daurada. Al febrer van participar en la fira de Pamplona, Navartur, i els resultats van ser tan bons que el Patronat de Turisme de Tarragona també es va voler sumar, i els cinc van anar de la mà a la fira Expovacaciones, a Bilbao, al maig.  

Enguany, la Diputació de Tarragona s’ha mostrat molt més flexible i els municipis de La Costa del Baix Gaià continuaran promocionant els seus atractius turístics dins del conveni Córner, però amb un espai diferenciat, un taulell independent i una imatge gràfica també diferenciada.

D’aquesta manera, La Costa del Baix Gaià estarà present a les fires Navartur, Expovacaciones i Andorra la Vella. A més a més, també hi participaran, ja fora del Córner, a la fira Mahana, a Lyon.

L’acte de presentació va aplegar ahir al Palau de la Diputació representants dels ens locals i associacions participants. De Roda de Berà hi va assistir l’alcalde Pere Virgili, i el regidor de Turisme, Frederic Royuela.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta