Es van tornar a viure amb gran alegria i il·lusió les tres tradicionals rues de Carnaval.

La disbauxa, l’alegria, la música, el confeti i el color van omplir durant el passat cap de setmana els carrers de Roda de Berà, contagiats per l’esperit del Rei Carnestoltes. Després de tres anys sense poder gaudir del Carnaval -com cal- rodencs, rodenques i visitants tenien moltes ganes de gaudir de la festa, i es va notar.

Roda de Berà va viure un Carnaval multitudinari. Dissabte al matí va tenir lloc la Rua de platja. Les set carrosses participants es van donar cita a la plaça Luis del Olmo, des d’on van iniciar el seu recorregut per la plaça Mediterrani, el port esportiu, fins a arribar al passeig marítim de Costa Daurada.

La Gran Rua va aplegar 17 carrosses, moltes d’elles vingudes d’altres municipis com ara Calafell, l’Arboç, Torredembarra, Altafulla, Banyeres del Penedès, El Vendrell, la Pobla de Montornès i Creixell.

Degut a l’alta participació, el recorregut va tornar a ser el mateix que al 2020, passant per l’avinguda Sant Jordi, la plaça Catalunya, l’avinguda Fèlix Martorell, el carrer Esports i el carrer Joan Carles I, per finalitzar a la plaça de l’Ajuntament, on l’alcalde Pere Virgili i les regidores Teresa Ferré i Rosana Dorantes, i el regidor Manel González van donar la benvinguda als i les participants, i els van fer lliurament del diploma de participació.

La festa va continuar a partir de les onze de la nit al Casino Municipal amb els deejays Enzo Ferrara, Cristian Live, David Now i Quiles.

Finalment diumenge, a partir de dos quarts de sis, va arribar el torn dels més menuts amb la Rua infantil i l’esperada festa infantil al pavelló municipal, amb la Susanita Pinceles i la visita de Buzz Lightyear i Woody, de Toy Story; Mirabel, d’Encanto; i d’un Minion, els qui van fer-se fotos amb els nens i nenes. També es va repartir xocolata desfeta i coca per a tothom.

Rua de platja

La gran Rua

Diumenge

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta