Les primeres 200 persones que descarreguin la nova app Reactiva’t al seu mòbil podran accedir als cupons.

La nova aplicació es presentarà el 10 de març, a les 19h, a l’Hotel d’Entitats. Els 800 cupons estaran disponibles del 13 al 26 de març, o fins a esgotar el pressupost disponible, de 6.000 euros.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament, encapçalada per Rosana Dorantes, posa en marxa una nova acció per promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial i incentivar les compres en el comerç de proximitat, dins de la campanya Reactiva’t. Aquesta inclou el llançament de la nova aplicació mòbil dels comerços de Roda de Berà juntament amb la posada en marxa de la primera campanya de promoció amb cupons comerç.

La nova aplicació, en la qual la regidoria ha treballat durant els darrers mesos, ha estat desenvolupada per l’empresa rodenca WooW Noves Tecnologies. Serà presentada als comerciants el 9 de març, a les 16h; i a la ciutadania el dia 10, a les 19h, a l’Hotel d’Entitats.

Per acompanyar el llançament de l’aplicació i incentivar que la ciutadania se la descarregui, l’Ajuntament destinarà 6.000 euros a cupons comerç, uns bons que la ciutadania podrà descarregar dins de l’aplicació i bescanviar per compres de productes o serveis en els comerços adherits, que en aquesta ocasió seran els petits establiments comercials de Roda de Berà.

En total hi haurà disponibles 400 cupons de 10 euros i 400 cupons de 5 euros. Així, les 200 primeres persones, majors de 16 anys, que descarreguin la nova aplicació mòbil i s’hi inscriguin podran descarregar un màxim de quatre cupons, dos de 10 euros per a compres iguals o superiors a 30 euros; i dos de 5 euros, per bescanviar en compres iguals o superiors a 15 euros.

La voluntat de la regidoria de Comerç es anar llançant de forma puntual diferents promocions de cupons i vals de descompte, totes les quals es vehicularan a partir d’ara a través de la nova aplicació mòbil. La següent campanya Cupons Comerç anirà destinada als establiments de restauració i alimentació.

 

L’aplicació del comerç local

La nova app Reactiva’t reunirà en una mateixa plataforma tots els establiments comercials i negocis de Roda de Berà, tal com ho fa actualment la pàgina web, que va ser presentada a l’abril de 2021.

En un mateix espai els rodencs i visitants podran accedir a la informació de totes les botigues, establiments de restauració i negocis del municipi, així com a les seves xarxes socials, descomptes, promocions o als productes i serveis que ofereixen.

La pàgina web i l’aplicació estan vinculades i qualsevol canvi que els propietaris dels comerços i negocis realitzin als seus respectius espais privats, també es veurà reflectit a l’aplicació mòbil.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta