Les primeres 200 persones que s’han descarregat l’aplicació han rebut vals per valor de trenta euros.

Divendres a la tarda, l’Hotel d’Entitats de Roda de Berà va acollir la presentació de la nova aplicació de comerç ‘Reactiva’t’, impulsada per la regidoria amb la col·laboració del departament de Comunicació i desenvolupada per WooW Noves Tecnologies.

Rosana Dorantes, regidora de Comerç, va explicar que la presentació de l’aplicació s’estrena amb la primera campanya de cupons comerç, destinada als petits comerços i empreses de serveis de Roda i, properament, està prevista una segona campanya de cupons adreçada als sectors de la restauració i l’alimentació. Les campanyes es duen a terme de forma consensuada amb l’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà.

Les primeres 200 persones que s’han descarregat l’aplicació ja han rebut cupons per un valor total de 30 euros: dos de 10 euros i dos de 5 euros que podran bescanviar a l’hora de realitzar les seves compres en els comerços que s’hi han adherit. Per a aquesta primera fase de la campanya, vigent fins el 26 de març, l’Ajuntament hi ha destinat 6.000 euros.

Claudi Martí, de WooW Noves Tecnologies, va explicar el funcionament de l’aplicació, el qual és fàcil i intuitiu. Es pot descarregar tant per al sistema iOS com per a Android, cercant ‘Reactivat’. Per a utilitzar l’aplicació cal ser major de 16 anys i les promocions només s’activaran si la persona s’ha registrat prèviament. A l’aplicació es pot veure la llista dels establiments adherits, els cupons disponibles, un apartat de notícies relacionades a l’àrea de comerç, informació dels mercats i fires, i un mapa amb les adreces dels comerços. També hi ha a disposició dels usuaris suport tècnic, per si hi hagués alguna incidència.

L’aplicació suposa un pas més per tal de promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial i incentivar i impulsar les compres en els comerços de proximitat, i complementa el projecte de la creació de la pàgina web dels comerços i establiments rodencs, creada l’any 2021. La campanya no suposa cap cost per als comerços i establiments.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta