Notícies

La residència Barà Bahia, el Forn Pastisseria Queralt i el restaurant Les Guatlles.

Es destinaran a donar resposta a les necessitats urgents sanitàries de les famílies vulnerables.

Fa 11 anys la residència Barà Bahia i el Forn Pastisseria Queralt van posar en marxa una iniciativa solidària, la venda de loteria de Nadal amb dos euros de marge que serien destinats a Serveis Socials de Roda de Berà. Més tard es va unir també el restaurant Les Guatlles i des de llavors, les tres empreses, cada Nadal, posen en marxa la loteria solidària per intentar ajudar els més necessitats.

Es van vendre 320 dècims del número 30.894, i de cadascun es van destinar 2 euros. Aquest matí José García i Anna Carreras, de la residència Barà Bahia; Jordi Sagrado i Montserrat Queralt, del Forn Pastisseria Queralt; i Manel Cardo, del restaurant Les Guatlles, s’han trobat amb Teresa Ferré, regidora de Serveis Socials, per lliurar-li 640 euros.

La totalitat serà destinada, segons la regidora, a pal·liar les necessitats bàsiques mèdiques de les famílies vulnerables, com ara, a la compra de medicines o material de cura.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.