Més de 200 persones van gaudir del dinar de germanor.

El passat dilluns de Pasqua el Grup Sardanista de Roda de Berà va celebrar la 34a edició del tradicional aplec de sardanes a l’entorn incomparable de l’ermita de Berà, amb les cobles Ciutat de Cornellà i Marinada.

Més de 350 persones van gaudir d’una magnífica diada arribats des del Morell, El Vendrell, Reus, Sant Sadurní d’Anoia, Valls, Terrassa, Torredembarra, La Nou de Gaià, Els Pallaresos, Bonastre, El Pla de Santa Maria i Roda de Berà.

Dins del programa del matí, els dansaires van ballar nou sardanes de set tirades cadascuna. Seguidament, a partir de les dues de la tarda, 230 persones van gaudir del dinar de germanor preparat allà mateix, amb musclada, fideuà, aigua, pa i vi.

El programa de tarda va començar a les cinc, amb nou sardanes més, i hi va haver una aturada per berenar la tradicional mona amb moscatell. La trobada va finalitzar a les set amb la sardana de Josep Maria Guitart dedicada a l’aplec de l’ermita de Berà i el cant dels adeus.

Fa més de 100 anys que l’aplec se celebra a l’ermita de Berà i 34 que el Grup Sardanista de Roda de Berà el va reinventar i el celebra tal com el coneixem avui.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta