Fins al 30 d’abril hi haurà 800 cupons disponibles per a les persones inscrites a la nova aplicació del comerç local, Reactiva’t.

El pressupost destinat a la campanya és de 6.000 euros.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament ha posat en marxa una nova acció per a promocionar el comerç local i incentivar les compres de proximitat. A través de la nova aplicació del comerç local, presentada el passat 10 de març, Reactiva’t, ha llançat 800 Cupons Comerç més en aquesta ocasió adreçats als establiments d’alimentació i hostaleria.

Els cupons, un màxim de quatre per persona, ja estan disponibles a través de l’app mòbil, dos cupons de 10 euros, per a compres iguals o superiors a 30 euros; i dos de 5 euros, per bescanviar en compres iguals o superiors a 15 euros. Estaran disponibles fins al 30 d’abril o fins a esgotar el pressupost destinat a la campanya, de 6.000 euros.

S’hi poden adherir forns i pastisseries, gelateries, botigues de llaminadures, peixateries, petits supermercats (no grans superfícies), bars i restaurants, bars musicals i guinguetes. Fins al moment s’hi han apuntat: El Rincón del Belloto, el Forn Pastisseria Roda, el Forn Queralt, la xarcuteria La Veïna, el restaurant El Petit Bistró, la botiga de llaminadures Chuche's i el restaurant La Mar. Els establiments que vulguin participar es podran adherir, a través de la pròpia aplicació, durant tota la campanya.

La primera, que va estar adreçada als establiments comercials, es va engegar amb el llançament de la nova aplicació, del 13 de març fins al 9 d’abril, i va esdevenir un èxit amb la descàrrega de prop de 300 cupons.

L’aplicació Reactiva’t, disponible per a dispositius iOS i Android, compta actualment amb 468 usuàries i usuaris registrats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta