canlenfrdeitrues

Notícies

El Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà posarà en marxa el proper dilluns 16 d’octubre un nou sistema de participació juvenil mitjançant el qual els joves podran decidir on volen que s’ubiqui el futur Skate Park. Per aquest motiu la regidoria de Joventut ha fet una crida per tal que els nens i nenes, i nois i noies participin i votin per escollir una de les tres opcions que l’Ajuntament presenta com a viables. La primera d’elles al costat del PIJ “La Fàbrica”, la segona, al costat del camp de futbol municipal, i una tercera opció on l’Skate Park s’ubicaria al costat de l’Institut Roda de Berà.

Segons ha assegurat Manel González, regidor de Joventut, comptar amb la implicació dels joves “és més que important per a nosaltres, conèixer la seva opinió, ja que seran els joves els usuaris finals d’aquesta instal·lació i amb aquest procés, fent-los partícips en la decisió, garantim l’èxit del projecte”.

Els joves podran participar amb el seu vot fins el 25 d’octubre i s’hauran d’identificar amb el DNI per tal d’evitar que es pugui votar més d’un cop.

 

El compromís de l’equip de Govern

La idea de construir un Skate Park va sorgir arran les enquestes que el Punt d’Informació Juvenil va posar en marxa per a la redacció del Pla Local de Joventut. L’objectiu era obtenir la fotografia més real possible del municipi i de la situació dels joves, per conèixer les seves demandes i les seves necessitats i dur a terme unes polítiques de joventut en consonància amb els resultats obtinguts.

A més a més, a la sessió ordinària del mes d’abril, el plenari va aprovar una moció conjunta, presentada a proposta de Populars-UPR, amb els vots a favor de tots els membres, per a la creació d’una pista d’Skate. Durant aquesta sessió l’equip de Govern va adquirir el compromís d’escoltar als joves i incloure als pressupostos del proper exercici l’Skate Park “escoltarem als practicants, els preguntarem on creuen que pot estar millor ubicada, estudiarem propostes, demanarem pressupostos, i, bé, començarem a moure-ho. Serà una de les propostes per als pressupostos de 2018”, va assegurar Frederic Royuela, portaveu de l’equip de Govern, durant el Ple.

 

Descarrega les possibles ubicacions Skatepark en pdf

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.