El disseny guanyador serà la portada del llibret i el cartell oficial de la Festa Major rodenca.

La regidoria de Festes ha posat en marxa un any més el concurs per escollir el disseny que esdevindrà el cartell oficial i la portada del llibret de la Festa Major de Sant Bartomeu 2023, que enguany se celebrarà del 19 al 27 d’agost.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, i que siguin majors d’edat en el moment de la presentació del disseny. Aquest, estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements identitaris que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2023 Roda de Berà”, i “19 al 27 d’agost”.

L’obra ha de ser una idea original i no pot esdevenir una reproducció total o parcial d’altres treballs ja executats amb anterioritat per altres autors o autores. S’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 28 de juny (inclòs) a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà. 

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 29 de juny, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Teresa Ferré, regidora de Festes; Susana Benítez, responsable de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador gràfic del departament de Comunicació. 

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 30 de juny a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

Bases del concurs.

Concurs Cartell FM 2023 

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta