El Consell Comarcal del Tarragonès n’ha organitzat 13 a diferents municipis de la demarcació.

Les activitats són obertes a tothom.

Després de l’èxit assolit l’any passat, la Fira Tastera tornarà a Roda de Berà el proper 8 de juny, de cinc a set de la tarda, a la plaça dels Pins, convertida en una Fira de Jocs del Tarragonès. Ho farà amb moltes novetats i amb l’objectiu de ser la cloenda de les activitats grupals amb infants, adolescents i les seves famílies, usuaris i usuàries dels serveis d’intervenció socioeducativa del Tarragonès.

El Tasta (Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès) i els Centres Oberts formen part del Servei Itinerant d’Intervenció Socioeducativa que efectua activitats socioeducatives dirigides a infants de 3 a 15 anys i les seves famílies de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès en cooperació amb els municipis de la comarca.

La Fira Tastera és especial per les seves característiques que la fan única. Està organitzada pels propis infants del Tasta i és, per tant, una fira inclusiva on els infants són els protagonistes i aporten una activitat lúdica comunitària perquè gaudeixin tots els infants del poble. Es treballen dos valors fonamentals, el joc com a necessitat de l’infant per a desenvolupar-se, i el seu valor com a recurs educatiu. Els ingredients bàsics del joc són la imaginació, compartir experiències socialitzant amb els altres i les ganes de passar-ho bé. A més a més, els jocs de la Fira Tastera són sostenibles i es construeixen des del reciclatge de materials.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta