La regidoria de Cultura, a través de la biblioteca municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de l’onzena edició del concurs literari ‘Roca Plana’, un certamen totalment consolidat.

La participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, distribuïts en quatre categories diferenciades: infantil, de 9 a 11 anys; cadet, de 12 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys; i adults, per a majors de 18 anys.

En aquesta ocasió, la temàtica escollida pel jurat ha estat “els somnis”, un tema que de ben segur farà volar la imaginació dels participants. Cadascun hi podrà participar amb una única obra, que haurà d’haver estat escrita aquest any, en català i amb correcció.

Les obres es podran presentar fins al 27 d’octubre a través del correu electrònic de l’Arxiu Municipal, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La decisió del Jurat es donarà a conèixer el 18 de novembre, en un acte públic al Casino Municipal. Per a cadascuna de les quatre categories el jurat acordarà un primer premi, de 150 euros i un llibre; un segon, de 100 euros, i un llibre; i un tercer premi, de 50 euros més un llibre.

Consulta aquí les bases: Bases del XI Concurs Literari 'Roca Plana'

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta