Seguint el pla de modernització, la Policia Local de Roda de Berà ha equipat les seves instal·lacions amb un sistema de videoconferències que permet aplicar les noves tecnologies a la formació dels agents, així com utilitzar-lo pels diferents dispositius de trànsit o seguretat ciutadana a l'hora de preparar-lo i transmetre'ls als agents que hi participen.

Fins ara, per exemple, no era possible realitzar una formació o una reunió en línia de forma grupal, donat que no es disposava de cap espai amb l’equipament necessari.

A més a més, aquest nou sistema també els permet dur a terme connexions amb les diferents seus judicials perquè els agents puguin participar en vista judicial quan son requerits pels diferents jutjats, d’aquesta forma s’eviten els desplaçaments a les seus judicials quan el procediment ho permet.

El nou sistema compta amb una pantalla de 65 polsades, un ordinador amb monitor de 24 polsades, una càmera de videoconferència, un sistema d’altaveus Jabra, i un SAI de 1100VA.

Millora del subministrament elèctric d’emergència en els armaris de telecomunicacions.

La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció per a la digitalització, transformació i millora de la seguretat dels municipis. A tal efecte s'han instal·lat 2 SAI´s de 3000VA amb targeta de gestió i control per monitorització del subministrament elèctric. En cas de tall de subministrament elèctric aquests equips protegiran i alimentaran tant els equips informàtics dels armaris de telecomunicacions com tota l'electrònica de xarxa fins l'entrada del grup electrògen o el retorn del subministrament de companyia, sempre monitoritzat remotament via targeta de gestió SNMP/Smart Slot .

Ambdues actuacions compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, gràcies a una subvenció de 3.214,81 euros en total. 

 
 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta