El cos policial es personarà com a acusació particular per demanar el seu ingrés a presó, en tenir acumulades dotze denúncies diferents.

Agents de la Policia Local van detenir ahir a Y.B., jove de 27 anys de Roda de Berà com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força en menys de 24 hores. L’individu és un vell conegut de la Policia Local, atès que acumula una dotzena de detencions, set d’elles a Roda de Berà i cinc més a altres localitats com El Vendrell, Tarragona o Barcelona.

El primer robatori va ser perpetrat durant la passada matinada de dimecres, quan, mentre els propietaris d’un habitatge del Roc de Sant Gaietà dormien, va accedir-hi emprant la força i es va endur diversos televisors, un ordinador portàtil, joies i diners en efectiu per un valor total superior als 16.500 euros.

El mateix dia, passades les nou del vespre, els agents van recollir una denúncia per un robatori amb violència ocorregut a l’avinguda Sant Jordi. Una veïna de Roda de Berà passejava tranquil·lament quan aquest jove li va fer una empenta per tirar-la a terra i robar-li el collar d’or que portava, valorat en uns 1.000 euros, provocant-li també lesions lleus.

Amb les imatges recollides a l’interior del domicili i la descripció donada per la víctima, els agents van identificar el presumpte autor d’ambdós robatoris i van començar la recerca.

En ser localitzat, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, amb agreujant de trobar-se els propietaris a l’interior del domicili, en el primer cas. La investigació continua oberta per esclarir el destí dels objectes sostrets.

L’Ajuntament es personarà com a acusació particular en el judici per demanar l’ingrés a presó d’aquest jove, degut al nombre de delictes i denúncies acumulats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta