El programa d’enguany està format per vuit actuacions i una projecció de gran nivell. Totes les sessions seran, com sempre, gratuïtes.

Un dels plats forts serà l’actuació de Sau 30, el retorn del mític grup a l’escena musical.

La vuitena edició del consolidat cicle musical Estiu a la Pedrera arriba un estiu més amb un programa molt potent. El nou cartell ha estat presentat en roda de premsa aquest migdia per l’alcalde Pere Virgili i la regidora de Cultura, Teresa Ferré. “Tindrem un programa amb actuacions de molta qualitat. Continuem apostant per la proximitat, per artistes de quilòmetre zero, amb estils musicals molt variats per a tots els públics”, ha assegurat Virgili.

A partir de l’1 de juliol, tots els dissabtes a partir de les deu de la nit, rodenques, rodencs i visitants, podran gaudir d’un programa de concerts “amb sabors de la terra, de proximitat”, ha dit Teresa Ferré.

La Coral Verge de Berà serà novament l’encarregada d’encetar l’actual temporada amb un concert que inclourà una sorpresa, “sempre en preparen alguna, que no es desvetlla fins al moment del concert”, ha avançat la regidora.

El 8 de juliol, Joan Rovira tornarà a Roda de Berà per actuar a l’emblemàtica pedrera, després d’haver omplert el pavelló a la Festa Major Petita ara fa dos anys. El cantautor camarlenc proposa el concepte de Festa-Autor a través del seu tercer àlbum, Dies millors, un disc molt vitalista que combina música festiva amb la més intimista.

La cantautora, compositora i pianista tarragonina Anna d’Ivori també tornarà al nostre municipi el 15 de juliol després d’actuar fa tres anys a la prèvia de la Festa Major de Sant Bartomeu. D’Ivori presentarà el seu treball Ales de paper, en format duet amb l’Adrià Mort a la percussió.

El 22 de juliol serà el torn de A Contra Blues, una banda amb 15 anys de trajectòria amb un contundent directe, que ha estat mereixedora de nombrosos premis, entre ells l’European Blues Challenge.

El vallenc Ernest Bertran trepitjarà l’escenari de la pedrera de l’Elies el 29 de juliol per oferir un concert tribut 100% Serrat. “Escoltant-lo, si tanques els ulls veus en Serrat”, ha dit Ferré durant la roda de premsa.

La cantant i compositora Judit Nedderman oferirà el 5 d’agost un concert per al públic més jove “els qui ens la demanaven”, ha explicat la regidora. L’artista ha col·laborat amb artistes de gra renom con en Serrat, Alejandro Sanz, Pedro Guerra o Rozalén, entre d’altres.

Un dels plats forts d’aquesta vuitena edició serà l’actuació, el 12 d’agost, de la mítica banda Sau, davant d’un nou repte, el seu retorn als escenaris després de 24 anys. Presentaran nous temes recollits en el seu àlbum Mil i una nits i uns quants dies. Sau 30 serà la retrobada amb l’essència d’aquell rock brillant que li és tant propi, amb nous tocs sonors i un plantejament global eclèctic i molt variat.

El 19 d’agost l’espai de la pedrera s’omplirà per primer cop amb els ritmes del bolero, “un estil musical que no havíem portat mai a l’Estiu a la Pedrera”, ha assegurat Teresa Ferré. Serà de la mà de la cubana Telva Rojas, considerada una de les més grans cantants de boleros d’aquest segle.

Finalment, la darrera sessió de l’Estiu a la Pedrera, el 2 de setembre, es dedicarà a Ventura Pons, recentment guardonat amb el Premi Montserrat Carulla, a la 15a edició del FIC-CAT. Es projectarà una de les seves pel·lícules, encara per definir, i serà el propi Ventura qui serà present aquell dia a l’escenari de la pedrera de l’Elies per presentar-la.

Com és habitual, després de cada cita, els assistents podran gaudir cada dissabte d’un tast de vins i caves gentilesa dels cellers col·laboradors: Cellers Avgvstvs Forvm, Adernats, Jané Ventura i Vins Padró.

Descarrega el programa en pdf.

 
 
 
 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta