El jove reincident acumula una dotzena de detencions.

La passada matinada, al voltant de la una, un veí del nucli urbà del municipi va alertar la policia dient que havia escoltat un fort cop al carrer i havia vist un jove accedint a l’interior del portal d’un edifici. Fins allà s’hi va desplaçar una dotació de la policia rodenca i va comprovar que l’individu coincidia amb la descripció que havia fet el testimoni. Davant les preguntes realitzades per part dels agents, el jove donava respostes incongruents, i al preguntar-li sobre els objectes que portava, va manifestar que eren per retornar-los a un amic. Quan els agents es disposaven a comprovar la veracitat de la versió del jove amb els veïns, aquest va intentar fugir, però els agents van aconseguir detenir-lo per robatori amb força en grau de temptativa.

El detingut, de 27 anys d’edat i resident a Roda de Berà, és prou conegut pels cossos policials. Aquesta és la segona vegada que el deté la Policia Local rodenca en un període de sis dies, i acumula una dotzena de detencions, set d’elles per part de la policia local de Roda i cinc més per policies locals d’altres localitats com El Vendrell, Tarragona o Barcelona. Els motius de les detencions estan relacionats amb robatoris amb força, robatoris amb violència i furts.

Tot i que després de l’última detenció l’Ajuntament de Roda de Berà es va personar com a acusació particular en el judici, per sol·licitar l’ingrés de l’individu a la presó a causa del nombre de delictes i la inseguretat ciutadana que creava a la ciutadania, des del jutjat van decidir posar-lo en llibertat amb càrrecs.

Ara, novament l’Ajuntament es presentarà com a acusació particular per demanar el seu ingrés a la presó fins que se celebri el judici, amb l’objectiu d’evitar la inseguretat dels veïns i veïnes de Roda de Berà.

En ser localitzat, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, amb agreujant de trobar-se els propietaris a l’interior del domicili, en el primer cas. La investigació continua oberta per esclarir el destí dels objectes sostrets.

La Policia Local agraeix, un cop més, la col·laboració ciutadana, que ha fet possible aquesta detenció.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta