El seu disseny, ple d’elements que fan referència a la festa gran rodenca, serà el cartell oficial i la portada del llibret de la Festa Major de Sant Bartomeu d’aquest any.

El Jurat del concurs del cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu s’ha reunit aquest migdia per triar el que serà el cartell oficial i la portada del llibret de la Festa Major d’aquest any.

En total s’han presentat deu dissenys molt diferents entre ells. El Jurat ha puntuat cadascuna de les obres sense conèixer la seva autoria i, finalment, amb 26 punts ha resultat guanyador el disseny de la rodenca Roser Nogués, el qual compleix amb tots els requisits exigits a les bases, està basat en la temàtica de la festa i inclou molts dels elements identitaris que caracteritzen la Festa Major rodenca.

El Jurat ha estat format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; Teresa Ferré, regidora de Cultura; Remei Gavaldà, regidora de Festes; Susana Benítez, Óscar Espigares i Sònia Camí, del departament de Comunicació de l’Ajuntament; i Víctor Blanch, de l’Hotel d’Entitats, ha actuat com a secretari.

La guanyadora rebrà un premi de 150 euros en un acte públic el dia 13 d’agost, a la plaça de l’Església.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta