L’Ajuntament i el FIC-CAT han programat cinc sessions diferents, els divendres de juliol i agost, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà. L’entrada, com és habitual, serà lliure.

Per quart any consecutiu, les regidories de Cultura i de Turisme, amb l’important suport del Festival Internacional de Cinema en Català, impulsen l’Espai FIC-CAT. Rodenques, rodencs i visitants podran gaudir del millor cinema en català en un entorn privilegiat al costat del mar, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà, a partir de les deu de la nit.

En aquesta ocasió seran cinc les sessions programades, molt variades, atès que s’ha apostat, sobretot, pels curtmetratges. L’Espai FIC-CAT s’estrenarà el 14 de juliol amb la sessió territori, la qual inclourà tres curts de proximitat, Camp base, de l’alumnat de sisè de primària de l’escola Salvador Espriu de Roda de Berà, una producció que va aconseguir el Premi centres educatius de primària al FIC-CAT 2023; Colla de 7, de l’escola El Cucurull de Roda de Berà; i Lis Aspergis Escatxiguin, d’Anna Fonoll i Sílvia Iturria, una producció que forma part del projecte Rurals / Som Xipella.

La següent sessió arribarà el 21 de juliol, amb una sessió conjunta de quatre curtmetratges. En primer lloc es projectarà Sisè Primera, d’Albert Carbó, que va aconseguir el Premi del Públic en línia al FIC-CAT 2023; Sushi, d’Iván Morales; Els amants, de Joan Vives Lozano; i La Masia, de Victor Català.

El 28 de juliol els espectadors i espectadores podran gaudir del llargmetratge El fred que crema, de Santi Trullenque, Premi del Jurat a la millor producció al FIC-CAT 2022.

La sessió del 4 d’agost tornarà a estar dedicada als curts, amb quatre exitoses produccions. La primera d’elles L’avenir, de Santiago Ráfales, la qual va aconseguir una Menció especial del Jurat al FIC-CAT 2023; El tren de l’alegria, de Jordi Boquet, Premi al millor curtmetratge al FIC-CAT 2023; París 70, de Dani Feixas; i Santorini, el paradís del Parkour, de Biel Macià.

La darrera sessió arribarà l’11 d’agost amb el llargmetratge Toscana, de Pau Durà, una comèdia molt divertida que esdevindrà el millor colofó per a la quarta edició de l’Espai FIC-CAT.

Descarrega el programa en pdf.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta